window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-YKBEY7RXKX');

in actie voor jullie purpose

aan de slag met interactieve werkvormen en 'tools'

een sterke aanpak

Voor ieder doel in elke fase van de purpose architectuur hebben we een scala aan diensten waaruit we kunnen kiezen

'tools' als hulpmiddel

In een aantal van onze werkmethoden maken we ter ondersteuning gebruik van bekende 'tools & templates' vanuit onder andere designthinking zoals; persona map, customer journey map en service scenario canvas.

purpose ontwerp en activatie

Je purpose ontwerpen en activeren is een hele stap. Het gaat over de hele organisatie. Daarna is het van belang om continue de purpose te monitoren en en bij te sturen.

merk ontwikkeling programma

Merk ontwikkeling is het proces van creëren en versterken van het merk. Wij helpen organisaties hun merkwaarde te versterken door de verbinding te maken met de missie, visie en kernwaarden. Wij delen het proces van merkontwikkeling in 3 fases: als eerste faciliteren wij een sessie om ideeën te genereren voor concept merk waarden. Daarna gaan wij de uitkomsten van het concept toetsten en maken een merk ontwerp.

(executive) coaching

Het overdragen van een purpose van een organisatie begint vaak vanuit de top. Het is prettig als deze aansluit bij je persoonlijke purpose. Wij coachen directieleden en (senior) managers om deze transitie vorm te geven.

waarde propositie workshops

Samen werken aan het ontwerpen van een heldere merkbelofte en de merkwaarde van de organisatie. Voorbeelden zijn merkwaarde sessies, het bouwen van een community of een strategie sessie. Meer weten? Neem contact op.

purpose spark sessie

In een teambuilding sessie van één dag nemen we deelnemers aan de hand van onze purpose cirkel mee in de wereld van purpose architectuur. Vanuit geluk en ambitie bepalen wij de waarde, doelgroepen en doelen van de organisatie en bepalen wij of de producten en diensten hier op aansluiten. Het doel om de purpose te laten ontvlammen in jouw organisatie: de purpose spark.

lees over onze diensten in de praktijk

Bij onze klanten levert onze aanpak een waardevolle bijdrage om de purpose te ontwerpen en activeren. Het is belangrijk dat medewerkers, klanten en leveranciers zich écht betrokken voelen.

Voor de netwerkclub EGN verzorgde ndorfine een workshop om kennis te maken met de basistechnieken van Design Thinking en de toepasbaarheid in het werkveld Operations

Mark Lindeman
Voorzitter, EGN Network

lees blog

Ndorfine ondersteunt GrwNxt met de go-to-market strategie. GwNxt is een purpose gedreven startup om een substantiële bijdrage te leveren om megasteden te voorzien van vers, gezond en op locatie geproduceerde voeding. De bestaansreden is om interdisciplinaire kennis, technologie en netwerken te bundelen om de innovatie van goede voeding te versnellen.

Annemieke Roobeek
Founder, GrwNxt

lees blog

sluit

privacy policy

1. Article name

Donec sit amet tincidunt arcu, sed ultrices lectus. Nulla facilisi. Sed mollis et lectus id rhoncus. Cras convallis hendrerit elit, vel hendrerit Metus semper sed. Praesent consectetur ante ac velit tincidunt. 
Amet sodales felis aliquam. Nullam posuere finibus diam, non ornare diam ultricies sit amet. Nulla pellentesque ligula orci, a porta nulla.
Praesent non nibh congue leo fringilla eleifend non ut dolor. In lectus. Dolor fermentum et sollicitudin at, varius eu urna. Nunc justo ipsum, volutpat eget cursus ut, hendrerit sed augue. Donec mattis venenatis.

2. Article name

Mollis et lectus id rhoncus. Cras convallis hendrerit elit, vel hendrerit metus semper sed. Praesent consectetur ante ac velit tincidunt.
Amet sodales felis aliquam. Nullam posuere finibus diam, non ornare. Diam ultricies sit amet. Nulla pellentesque ligula orci, a porta nulla auctor porttitor. Praesent non nibh congue leo fringilla eleifend non ut.
In lectus dolor, fermentum et. Sollicitudin at, varius eu urna. Nunc justo ipsum, volutpat eget cursus ut, hendrerit sed augue. Donec mattis venenatis vehicula.