window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-YKBEY7RXKX');

het succes van onze aanpak

van inzicht naar resultaat, want daar draait het natuurlijk om

iedere opdracht is anders

Ondanks onze gestructureerde aanpak, blijft er veel ruimte over voor maatwerk oplossingen, zodat de gekozen aanpak altijd past bij de vraag.

recente opdrachten

Ook al zijn we pas sinds kort actief, we kunnen al met trots een aantal klant opdrachten delen welke we uitgevoerd door de inzet van ons ervaren team

Voor de netwerkclub EGN verzorgde ndorfine een workshop om kennis te maken met de basistechnieken van Design Thinking en de toepasbaarheid in het werkveld Operations

Mark Lindeman
Voorzitter, EGN Network

lees blog

Ndorfine ondersteunt GrwNxt met de go-to-market strategie. GwNxt is een purpose gedreven startup om een substantiële bijdrage te leveren om megasteden te voorzien van vers, gezond en op locatie geproduceerde voeding. De bestaansreden is om interdisciplinaire kennis, technologie en netwerken te bundelen om de innovatie van goede voeding te versnellen.

Annemieke Roobeek
Founder, GrwNxt

lees blog

De Firma van Buiten is een maatschappelijk leerwerkbedrijf. Dat betekent dat verschillende doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid worden tot horeca professionals. De Firma van Buiten is al ruim 10 jaar een begrip in Delft.Vanaf 1 januari 2022 verhuist Firma van Buiten naar een prachtige locaties vlak bij de campus van de TU Delft. Wij helpen de Firma met het opzetten van de bedrijfsvoering en het verder professionaliseren van de organisatie.

Anne en Femke Kleijweg
Founders, Firma van Buiten

lees blog

In 2022 vindt in Almere de Floriade plaats. Deze Expo zorgt ervoor dat Almere in de spotlights staat als eeuwige jonge stad, gericht op de toekomstige groen en duurzame thema's van de stedelijke ontwikkelingen.Ndorfine helpt de gemeente, city-marketing en de ondernemersvereniging dat er tijdens de Floriade een programmering in het stadscentrum komt die zorgt dat bewoners en bezoekers trots zijn en verrast worden. Het 180 dagen programma zorgt voor traffic in de stad, dat ondernemers en organisaties in het centrum zich kunnen presenteren. Ook na de Floriade zal het programma een blijvend onderdeel vormen van de jaarlijkse activiteiten in het centrum van Almere. Het programma zorgt voor verbinding met de kernwaarden van Almere Centrum: jong denkend, speels, vindingrijk en eerlijk. Met een torenhoge ambitie is Almere klaar voor de toekomst!

Danny Louwerse, Nik Smit en Martin Ort

lees blog

In een workshop van één dag hebben we met het team van Leo Love Good Food een sessie gedaan om de Purpose Spark van Leo te ontvlammen. Stef Jansen, operationeel directeur: "Wat een 'geluk' hebben wij gehad om deze 'waardevolle' dag 'samen te mogen werken' aan ons 'welzijn' met 'vertrouwen' als basis en waar 'ruimte' en 'respect' in 'bruisende' mate aanwezig waren om 'rustig' 'toekomstbestendig' vooruit te kijken." Peter van Ee: "Frank en Barry hebben ons geholpen om onze huidige WHY aan te scherpen en een duidelijk beeld neer te zetten welke acties nog noodzakelijk zijn om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen"

Peter van Ee en Stef Jansen
Eigenaar en COO, Leo Love Good Food

lees blog

In een workshop van één dag hebben we de merkmissie, -visie en -strategie met de kernwaarden en het portfolio van FirstMate opnieuw helpen vormgeven. Michiel van Noort: "ndorfine heeft First Mate in korte tijd een grote stap verder geholpen. Met een prettige en soms confronterende aanpak dringen zij tot de essentie van het bestaansrecht van het bedrijf door. Zij vertalen dit naar een heldere visie en missie, met on-point kernwaarden en productportfolio. Ik ben onder de indruk van het resultaat wat zij in korte tijd voor First Mate en mij persoonlijk hebben weten te bereiken. "

Michiel van Noort
Eigenaar, FirstMate

lees blog

klanten waar we voor aan de slag zijn gegaan

onze aanpak

Gedreven door inclusiviteit en gevoed door onze kennis van designthinking, gaan wij doelgericht aan de slag en leveren volgens plan op

lees meer

onze diensten

Achter onze aanpak zitten concrete diensten welke we los of als geheel kunnen aanbieden om invulling te geven aan de vraag

lees meer
sluit

privacy policy

1. Article name

Donec sit amet tincidunt arcu, sed ultrices lectus. Nulla facilisi. Sed mollis et lectus id rhoncus. Cras convallis hendrerit elit, vel hendrerit Metus semper sed. Praesent consectetur ante ac velit tincidunt. 
Amet sodales felis aliquam. Nullam posuere finibus diam, non ornare diam ultricies sit amet. Nulla pellentesque ligula orci, a porta nulla.
Praesent non nibh congue leo fringilla eleifend non ut dolor. In lectus. Dolor fermentum et sollicitudin at, varius eu urna. Nunc justo ipsum, volutpat eget cursus ut, hendrerit sed augue. Donec mattis venenatis.

2. Article name

Mollis et lectus id rhoncus. Cras convallis hendrerit elit, vel hendrerit metus semper sed. Praesent consectetur ante ac velit tincidunt.
Amet sodales felis aliquam. Nullam posuere finibus diam, non ornare. Diam ultricies sit amet. Nulla pellentesque ligula orci, a porta nulla auctor porttitor. Praesent non nibh congue leo fringilla eleifend non ut.
In lectus dolor, fermentum et. Sollicitudin at, varius eu urna. Nunc justo ipsum, volutpat eget cursus ut, hendrerit sed augue. Donec mattis venenatis vehicula.